0724.703.913 stefaniafunerare@gmail.com
Servicii funerare complete Program Non-Stop

SICRIE

Oferim o gama larga de sicrie din cele mai bune esente lemnoase. Fiecare sicriu in parte este acoperit cu mai multe straturi de vopsele intr-o variata paleta coloristica si lacuri toate ecologice si biodegradabile.
Toate aceste produse respecta normele si standardele in vigoare, impuse de Comunitatea Europeana.
Sicriele sunt accesorizate cu manere, crucifixe, perna, respeta, cearsaf si orar sau voal.

COROANE, JERBE SI BUCHETE


Oferim o gama larga de Coroane , Jerbe si Buchete din cele mai frumoase flori. Coroanele sunt aranjamentele cele mai mari, de aproximativ 1.30 metri lungime, ce obisnuiesc a fi asezate in mod elegant imprejurul sicriului.
Jerbele sunt aranjamente florale de dimensiuni reduse care sunt destinate a completa aranjamentul floral. Sunt asemanatoare ca aspect coroanelor insa la o scara mai mica.
Buchetele sunt aranjamente florale efectuate la cererea clientului folosind diferite panglici coloristice imbinand o mica diversitate florala intr-o armonie perfecta.
Atat coroanele, jerbele cat si buchetele pot fi realizate din flori naturale cat si artificiale.
Toate aceste produse respecta normele si standardele in vigoare, impuse de Comunitatea Europeana.

CRUCI SI CRUCIFIXE

Crucile sunt confectionate din lemn sau din metal. Acestea pot fi inlocuite prin intermediul unor tablite cu picior pentru religiile care nu folosesc crucea ca mod de exprimare religios.
Crucifixele sunt confectionate din plastic sau metal.
Ele reprezinta un accesoriu care se pozitioneaza pe capacul sicriului.
Atat crucile cat si crucifixele sunt acoperita cu mai multe straturi de vopsele si lacuri toate ecologice si biodegradabile.
Toate aceste produse respecta normele si standardele in vigoare, impuse de Comunitatea Europeana.
Fiecare dintre acestea pot fi inscriptionate la cerere cu numele, prenumele, data nasterii cat si data decesului persoanei in cauza.


LUMANARI, CANDELE, STERGARE SI BATISTE

Lumanarile vin in mai multe dimensiuni (10 – 70cm) si modele. Sunt realizate dintr-o ceara speciala care confera o ardere indelungata. Lumanarile pot fi simple sau cu iconite.
Candelele pot fi simple si cu capac de diferite dimensiuni (mici, medii si mari). Acestea ofera apartinatorilor decedatului o stare de liniste sufleteasca.
Stergarele si batistele sunt confectionate din bumbac natural si sunt tesute manual avnd un aspect traditional prin intermediul tesaturii albe cu modele de culoare neagra.